ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΟΛΟ ΛΑΜΨΗ

O Πειραιάς απέκτησε το νέο του στολίδι. Το θρυλικό Bowling Center στον Προφήτη Ηλία στην Καστέλα, άνοιξε ξανά τις πόρτες του, ανανεωμένο, υπερσύγχρονο απλό και συνάμα πολυτελή, έτοιμο να καλύψει όλα τα γούστα.
Ο χώρος που έχει μεταβληθεί σε πολυχώρο  περιλαμβάνει το πιο σύγχρονο bowling της πόλης με όλους τους προβλεπόμενους αυτοματισμούς για την διεξαγωγή πρωταθλημάτων αλλά και την ψυχαγωγία και άθληση των κατοίκων του Πειραιά, αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας. 





Στον επάνω χώρο λειτουργεί το café τόσο εσωτερικά όσο και στις μεγάλες βεράντες που παρέχουν την δυνατότητα απόλαυσης της μαγευτικότερης θέας στον Σαρωνικό κόλπο αλλά και μια από ψηλά μοναδική θέα τόσο της Αθήνας όσο και της παραλιακής ζώνης.

Δίπλα από το café μια καταπληκτική ταβέρνα με την σφραγίδα του ομίλου «Λαδόκολλα» προσφέρει γαστριμαργικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας και σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στην εποχή.

Πλήθος επωνύμων έσπευσαν στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Βοwling Center ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Μιχαλολιάκος έκοψε την κορδέλα, o Aντιδήμαρχος Γιώργος Σιγάλας και σύσσωμη η δημοτική αρχή καθώς και αρχές του Πειραιά εγκαινίασαν το «καμάρι» τους . Ανάμεσα στους  VIP καλεσμένους συναντήσαμε τους Ηλία Βρεττό, τον Αλέξη Κωστάλα, τον Χάρη Τσιάρα, τον Τάκη του οίκου μόδας Νikos-Takis, τον Γιώργο Δασκουλίδη, τον Γιώργο Λεμπέση, τον Θάνο Τζάνη, την Μπέττυ Κουράκου, τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο, τον Γιώργο Κουτούλια, τον Μάνο Κατσαμπούρη, τον Χάρη Ακριτίδη, τον Δημήτρη Ιατρόπουλο, τον Κώστα Βενετσάνο, τον Κυριάκο Κερανόπουλο και πολλούς άλλους. 

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς και ιδιοκτήτης του Βowling Center Café-Tαβέρνα Νίκος Φώτης, μαζί με τα αδέρφια του επιφύλαξαν το καλύτερο για όλους τους καλεσμένους τους.