ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

                                       Αξιότιμε επιχειρηματία,
                                       μέλος της ιστοσελίδας της Ελληνικής Αγοράς.
Είμαστε μαζί στην ιστοσελίδα της HELLENICAGORA από το 2007, και με τη δική σου ηθική συμπαράσταση καταγγείλαμε συμπεριφορές, εντοπίσαμε λάθη και προτείναμε λύσεις.
Ασφαλώς και μείς, όπως και πολλοί άλλοι δεν ακουστήκαμε από κανέναν. Έτσι λοιπόν κρίναμε ότι πρέπει να περάσουμε σε δράσεις που θα φανούν άμεσα χρήσιμες και σε όλους εσάς, τους πάνω από 3000 συνεργάτες μας παραγωγούς, αλλά και στα πολυάριθμα  μέλη  της ιστοσελίδας μας, Έλληνες Καταναλωτές.
Σας καλούμε λοιπόν εκτός από ηθικοί συμπαραστάτες που ήσασταν έως σήμερα να γίνεται και Ενεργά Μέλη.

Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα μέσα στην Ελληνική Αγορά και προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και προς τους άλλους επαγγελματίες και στα μέλη μας.
(Η ιστοσελίδα σας, είναι προσφορά για την συμμετοχή σας και δημιουργείται  με τη δική  μας τεχνική υποστήριξη).
Επίσης για την γρήγορη, αποτελεσματική αναζήτηση των προϊόντων σας από τα μέλη μας σας δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο της hellenicagora στα προσφερόμενα προϊόντα σας.
Στείλτε μας και εμείς θα δημοσιεύσουμε τις προσφορές σας προς τα μέλη μας, εγκαθιστώντας έτσι μια "ΖΩΝΤΑΝΗ" γραμμή επικοινωνίας παραγωγού-καταναλωτή.

Ενημερωθείτε μέσα στις σελίδες μας από επαγγελματίες για θέματα οικονομικά, νομικά, μάρκετινγκ, προβολής και διαφήμισης
Για να στηριχτούν όλες αυτές οι δράσεις χρειάζεται η οικονομική σας συνδρομή. Αντιστοιχεί στο ποσό των 100 € και ισχύει για ένα χρόνο. Καλύπτει όλα τα παραπάνω αλλά και όποιες άλλες δράσεις αρχίσουν μέσα στο έτος, και δε θα είναι λίγες.
Το ποσό αυτό θα είναι και μια έμμεση αναγνώριση της αξίας αυτής της προσπάθειας. Γιατί πραγματικά εάν δεν αξίζει ένα τόσο μικρό ποσό αυτή η προσπάθεια προώθησης των Ελληνικών προϊόντων τότε δεν έχουμε λόγο ύπαρξης.
Ακόμα είμαστε ανοιχτοί σε  οποιαδήποτε πρόταση θα βοηθήσει τα Ελληνικά προϊόντα και τον Έλληνα παραγωγό να "φτάσει" τον κόπο του σε κάθε σπίτι εδώ, και σε όλο τον κόσμο.
Σε λίγες μέρες  θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας για την είσπραξη της συνδρομής σας, την καταγραφή των στοιχείων της εταιρίας σας και των προσφορών προς τα μέλη μας και για να σας καθοδηγήσει  για τον τρόπο που θα εκμεταλλευτείτε τις παροχές της ιστοσελίδας μας
Οι επαφές μας θα συνεχιστούν όλη τη διάρκεια του χρόνου για να εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται την δυναμική της άμεσης επικοινωνίας παραγωγού-καταναλωτή που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, με την παρουσία της Ελληνικής Αγοράς στο διαδίκτυο
Πάντα βέβαια είναι στη διάθεση σας η ηλεκτρονική μας διεύθυνση  και τα τηλέφωνα της εταιρίας μας
Ευχόμαστε καλή συνεργασία